Lenovo Reparatie

Bij Mobile Repairs in Gouda voeren wij alle reparaties voor de Lenovo uit. Naast de standaard service, zoals een scherm of batterij vervanging, voeren wij ook complexe reparaties aan het moederbord van uw Lenovo uit. Onze gecertificeerde technici staan direct voor u klaar. Op alle reparaties van de Lenovo krijgt u 6 maanden garantie. Daarnaast gebruiken wij alleen originele onderdelen van Lenovo direct geleverd vanuit de fabrikant. U kunt heel eenvoudig online een afspraak maken en langskomen in Gouda of er voor kiezen om uw apparaat naar ons toe op te sturen. Bij beide manieren van reparatie service zorgen wij ervoor dat u uw Lenovo apparaat zo snel mogelijk weer in gebruik kunt nemen.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw Lenovo Lenovo niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw Lenovo kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende Lenovo reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de Lenovo Lenovo voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de Lenovo Lenovo.