Nokia Reparatie

Bij Mobile Repairs in Gouda voeren wij alle reparaties voor de Nokia uit. Naast de standaard service, zoals een scherm of batterij vervanging, voeren wij ook complexe reparaties aan het moederbord van uw Nokia uit. Onze gecertificeerde technici staan direct voor u klaar. Op alle reparaties van de Nokia krijgt u 6 maanden garantie. Daarnaast gebruiken wij alleen originele onderdelen van Nokia direct geleverd vanuit de fabrikant. U kunt heel eenvoudig online een afspraak maken en langskomen in Gouda of er voor kiezen om uw apparaat naar ons toe op te sturen. Bij beide manieren van reparatie service zorgen wij ervoor dat u uw Nokia apparaat zo snel mogelijk weer in gebruik kunt nemen.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw Nokia Nokia niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw Nokia kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende Nokia reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de Nokia Nokia voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de Nokia Nokia.